10 Aralık 2009 Perşembe

Son aktivitelerden

Fırsat bulmuşken yırtılıp gitmeden son yaptığım oyuncakları ekleyeyim bari.



3 tane yapboz yaptım bir tanesini fotoraflayamadım çünkü parçası kayboldu. Eski dergilerden kestiğim resimleri kalın kartonun üstüne yapıştırıp kestim. Koli bandı ile lamine ettim. Oldukça kolay bir işlem. Baldanadamla dergilerden malzeme arama kısmıda ayrı bir aktivite sayılabilir.







Bu da kutu tiyatromuz. Fikir meraklı minik dergisinden. Bir pastahane kutusunu kesip yapıştırarak yukardaki şekli almasını sağladım. Yanlardan karton oyuncular için, üstten de arka fonu değiştirebilmek için ince delikler oydum. Yine eski bir dergiden iki tane at figürü kesip resimdeki gibi kartonlara yapıştırdım. Arka plan fonlarını ikea kataloğundan kestim. Dıgıdık at ve annesi baldanadamı oldukça iyi oyalıyor. Artık hikaye hayal gücüme kalıyor. Anne ve çoçuk at odadan odaya maceralardan maceralara koşuyorlar :)
Not: Bu akşam itibariyle minik dıgıdık ortadan kayboldu biraz bakındık bulamadık. Oyuncu olarak at seçimi de bizim için özel. Dıgıdık at baldanadamın uyku öncesi masallarının kahramanı...

4 yorum:

R. Berin Tuncel dedi ki...

Melek'ciğim,bence elde olanı değerlendirmek çok önemli.bu bakış açısı ilerde sorunlara çözüm odaklı bakmayı öğretecektir diye düşünüyorum.güzel oyunlar..:)

meldi dedi ki...

Umarım dediğin gibi olur Remziyecim. Baldanadamda artı kartık malzemelere oyuncak gözüyle bakıyor. Artık karton falan görünce bundan oyuncak yapıcam diyor :)

meldi dedi ki...

Filizcim bunları yapalı bayağı oldu aslında eskidiler bile. Ben tembellikten bir türlü ekliyememiştim :)

sule_bilge dedi ki...

adını da öğrenmiş oldum bu arada,Melekcim,tebrikler valla süper olmuşlar.ellerine sağlık

Yorum Gönder

free html visitor counters
Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Baldanadam