18 Ocak 2010 Pazartesi

BEO:Kütüphane

Bu haftanın etkinliği bizim evdeki etkinlikle denk gelince eklemek şart oldu. Babişkomuzun eve getirdiği uygun boyutlu kartonu bulunca bundan ne yapsak diye düşündüm biraz. Araba yapacaktım ama karton çokta geniş değildi. Yine babşkomuzun tavsiyesiyle kitaplık yapmaya karar verdik. Ben parçaları kestim baldanadamla birlikte yapıştırdık. Kendisi kitaplarını elleriyle yerleştirdi. Dolabının alt rafı da boş kalınca orayada kaldırdığımız oyuncaklarından yerleştirdi. Kitaplığımızın falza uzun dayanacağını sanmıyorum ama şimdilik idare ediyor. Baldanadama kitap okuyalım diyince "Ben kitaplıktan alıyımda geleyim" diyor.

Aslında bugünde mahallemizin kütüphanesine üye olmak için baldanadamla bir kütüphane ziyareti yapmayı düşünüyordum ama hava çok soğuk ve rüzgarlı. Havanın daha uygun olduğu bir güne erteleyeceğim sanırım.

8 yorum:

Güneş Akay dedi ki...

Bak iyi bir fikir olmuş, ama bencede fazla dayanmaz hele ki bu dönemlerinde :=))

Sevgiler.

Başak dedi ki...

geçenlerde benim de aklıma gelmişti kutudan kitaplık fikri.Ama karton raf kitapların ağırlığına dayanmaz diye düşündüm.Sonra da düşündüm ki rafları koyacağım yere tel koyayım rafı da telin üstüne.Şİmdi ben de yapsam taklitçi olmam dimi:))Ellerine sağlık çok güzel olmuş,öperim.

Unknown dedi ki...

Güzel olmuş, aslında aynı örneği marangoza yaptırsak hem dayanıklı hem de uzun ömürlü olur.

meldi dedi ki...

Güneşcim orta raf çöktü bile :)

meldi dedi ki...

Teli nasıl koyacaksın Başakçım bizim orta rafında bir desteğe iftiyacı var.

meldi dedi ki...

Baharcım baldanadam kitaplarını aslında dolabının alt rafınna koyuyor kartondan kitaplığı aktivite olsun diye yaptım sadece. Kendisi şu aralar marangozluğa takmış durumdada.

R. Berin Tuncel dedi ki...

güzel olmuş.onun yapmış olması önemli demi:)

meldi dedi ki...

Hemde nasıl kendi emeği olunca hemen benimsiyorda. Kitaplığımdan alıyımda getireyim demesi beni mest ediyor :)

Yorum Gönder

free html visitor counters
Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Baldanadam