5 Ocak 2010 Salı

Son durum

Çok şükür kuzucuğum toparladı biraz. Bulantı ve ishal bitti. İştahsızlık devam ediyor. Doktor zaten hafif şeylerden oluşan bir liste verdi. Akşamı pirinç lapası ve haşlanmış tavuktan oluşan menüden az yiyince çubuk kraker yemesine izin verdim.

Akşamın çoğunu legolardan yaptığımız evle oynayarak ve kitap okuyarak geçirdik.Bir önceki gün gibi huysuzluk huzursuzluk belirtisi göstermedi hatta uyumamak için numaralar bile yaptı yine ama gece bir kaç kere ağlayarak uyandı. Karnının ağrıdığını düşündük, neresinin ağrıdığını söylemedi. Saat 3 den sonra sanırım kesintisiz uyudu. Biz sabah çıkana kadar hala uyuyordu.

Birazda dün geceden inciler yazarak bitireyim yazımı.

-Yaz olucakk. Silivriye gitcezz. Annee, babaa, Dedişko, ömüşkooo, annenee,anneanne dedenin yanına oturacakk(burada arabadaki oturma düzeninden bahsediyor),pandaaa,yumoşşş gelcekk....

8 yorum:

Adsız dedi ki...

ah canım çok geçmiş olsun..

füsfüs dedi ki...

geçmiş olsun canım biraz daha iyi olmasına sevindim

Sen Gelince dedi ki...

Çok geçmiş olsun:)

Syhn dedi ki...

tez zamanda iştahına da kavuşur inş.

şule-bilge dedi ki...

canım cok sevndim daha iyi olmasına.

meldi dedi ki...

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok çok sağolun. Aklı evde kendi işte olan bu anneciğe moral verdiniz. Annemden aldığım son haberlere göre bugun eski düzenimize dönmüşüz. Mamalarını güzelce yemiş neşesi keyfi yerindeymiş. Akşam olsana yanına uçsam...

Güneş Akay dedi ki...

Çok geçmiş olsun, Baldanadam yazı bekliyor şimdiden :)

Güneş Akay dedi ki...

Çok geçmiş olsun.

Çalışan Anne olmanın en zor yanı, evde hasta bir çocuğun olması, ben hep o zamanlarda izin almaya çalışıyorum ama çok zor ya her zaman olmuyor.

Yorum Gönder

free html visitor counters
Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Baldanadam