14 Nisan 2010 Çarşamba

Bugünlerde...

Bugünlerde baldantatlımla çok mutluyuz. Artık mahallede bir arkadaşımız var çünkü. Neredeyse her gün beraberler. Hava güzelse parktayız, değilse ya onlarda ya bizde. Komşu annemiz elinde fotoraf makinesiyle gezen bloger anne modelini yakından tanımadığı için henüz fotoraflamadım bu iki şekeri ama çok yakında ömer ve efenin maceraları olarak ayrı bir etiket oluşturucam sanırım.

Bir de bu ara anneanneyi sıkıştırıp ne zamandır hayal ettiğim takvimi dikmesini sağladım. Şimdilerde sabahları kahvaltıdan önce takvimimizi güncelliyoruz.

Dikiş anneanneden işleme benden.


Kartlar biraz acemice oldu. İki arada bir derede hazırlamaya çalışınca aralıkları iyi ayarlayamadım. Lamine yöntemimde koli bandı zaten ama iş görüyorlar yinede.

Not: Bu takvimi(Tabiki daha güzel hali:) Pratikannede görmüştüm. Linki arayacak kadar vaktim olmadı ama orijinalini oradaki arşivden bulabilirsiniz sanırım.

4 yorum:

Güneş Akay dedi ki...

Bir arkadaşı olması çok güzel..
Takvimde bence güzel olmuş ellerinize sağlık..

R. Berin Tuncel dedi ki...

Melekciğim aslolan işlevselik demi? Sevindim arkadaş bulmanıza darısı bize.Yeni şablonu çok beğendim eline sağlık harika olmuş:)

meldi dedi ki...

Arkadaşlarımız var ama onlarla haftada bir ayada 2 haftada bir görüşebiliyoruz ancak. Kapı komşusu bir yaşıt bizim için çok iyi oldu.

meldi dedi ki...

İşlevselliğe sığınıyorum zaten Remziyecim yoksa benim ürünler genelde çok göze hitap etmiyor. Biraz daha özenli olabilmek isterdim ama bunun için geniş zaman gerekiyor.
Arkadaş için darısı gerçekten başınıza inşallah Ömerde şimdiden paylaşım konusunda değişiklikler var

Yorum Gönder

free html visitor counters
Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Baldanadam