17 Ocak 2011 Pazartesi

Başlıksız


Hafftasonumuz biraz hayalkırıklığı ile geçti malesef. İnşllah mı demedim bilmiyorum. Dün Ceydoşun doğum gününe gidemedik. Sabah hapşırık ve burun akıntısıyla kalkan oğluşu soğuk havada dışarı çıkartmaya gözüm yemedi. Kendisini gitmeye hazırlamış olan Ömercim de hayal kırıklığıyla hırçınlık yaptı bol bol. Öğlen uykusu için zor bela yatağa yatsada bir saat geçmesine rağmen uyumadı. Bende o uyumayınca hayal kırıklığına uğradım. Karşılıklı inatlaştık. Uyumadan yataktan çıkamayacağını haykırdım kendisine :( yarım saat ağlama sonucunda yenik düştü yavrum ama bana küstüm diyip arkasını dönerek.

Tabi pişmanlık boğazıma düğüm oldu sıktı beni yine. Sabır sınırsız değil. Olamazda ama neden bu minnoşlar uyurken bu kadar masumlar. Küstüm diyip arkasını dönmesi çok dokundu. Sevdiği tatlıyı yaptım uyurken. Babasını aradım. Ne zamandır almaya söz verip hala almadığımız itfaiye aracını bulmasını istedim. Hayal kırıklıklarını,üzüntülerini maddi şeylerler unutturmak değildi amacım ama onun gülen yüzünü görmeye ihtiyacım vardı. Helede mutsuzluğuna benim tahammülsüzlüğüm sebep olmuşken. Böyle zamanlarda iç sorgularım başlıyor hemen. Önceden olsa kendimi çok kötü bir anne ilan edip suçluluk duygusuyla kıvranırdım (Şimdide kıvrandım biraz ama geçti:) Annelikle geçen 3 yıl sonunda onun için ideal bir ortam yaratmanın anlamsız ve hatta zararlı olduğuna karar verdim. Yaşadığı bu küçük hayal kırıklıkları ve mutsuzluklar aslında onu güçlendiriyor.

Ağlayarak uyandı. Yanına gittim. Küstüm dedi yine bana. Özür diledim. Babası süpriz hediyesini getirene kadar arayı düzeltmiştik ve eski neşeli moduna geri dönmüştü neyseki. İtfaiye arabası ve banada süpriz olan Şimşek oğluşa kısa günün karı olarak kaldı.

10 yorum:

Berna dedi ki...

bende cok vicdan yapıyorum boyle oldugunda ama o minnoslarında sınırlarımızı ne kadar ısrarla zorladıklarını cok ıyı bılıyorum. eee anneler de insan oyle degil mi. hayatta karsılarına her zaman anne kadar yumusak huylu ve sabırlı kımseler cıkmayacak tam tersıne alabıldıgıne hırslı ve zorlu kosullar beklıyor onları. kendılerı gıbı dıger ınsanlarında zaman zaman ofke gıbı sinir gibi insani duyguları olabildigini ogrenmeleri acısından gerekli buluyorum bu tarz atısmaları ama tabı anne yuregı kıyamıyor. zaten bırlıkte gecırebıldıgımız sınırlı sayıda vaktımız var hepsı gule oynaya gecse dıyoruz ama malesef olmuyor. en mantıklısı orta bır yol bulmak ve dogal ebeveynlık bence. o kuskune selam soyle bızden annesı

elif ada dedi ki...

Ay kuzum benim küsmüş annesine. Hasta değil değil mi? Aman bir şey olmasın onlara

meldi dedi ki...

Ah o sınırlı vakit olayı yokmu bütün doğallığı alıp götüren o zaten sanırım Bernacım. Selamınızı iletirim Bernacım :)

meldi dedi ki...

Hafif hastalık başlangıcı var Umurcum destek kuvvetlerebaşladık umarım ilerlemez :(

Güneş Akay dedi ki...

off zor bir durum ..
Umca kullanıyormusun? bende yeni duydum ve geçenlerde başlangıç var gibiydi kullandım ve iyi geldi..
Sevgiler

nurdan dedi ki...

ahhh..nasıl üzüldüm bilemezsin hele de gerilmeye gelemeyişiniz sebep olmuş :((( gelemeyişinize ayrı üzülmüştük zaten ceydoşla bunları da okuyunca yüreğim cızz dedi valla (gözlerim dolu dolu oldu)ömerciğime hiç kıyamam.ama bizde de olmuyor değil uyku öncesi tatsızlıklar neyse ki artık çok nadir oluyor.uyku öncesi yaşanınca anne daha kötü hissediyor çocukta uykuda etkileniyor.ama her anne çocukta yaşanıyor melekcim unarım birdaha olmasın.Pazar günü araba babamızda olmasa gelip sizi almayı çok isterdim siz baş misafirimizdiniz sabah ceydoşum uyanınca ömerleri aradınmı demişti bekliyordu kuzum.kısmet değilmiş nasıl olsa her buluşmamız şenlikli oluyor yeterki sağlık olsun.bugün aradım ömer hastamı diyecektim duymadın umarım çabuk toparlanır.ikinizide öpüyorum sevgiler

meldi dedi ki...

Güneşcim umcayı bende deniyorum şu anda bakalım ne olacak.

Nurdancım sağlık olsun napalım dediğin gibi buluştururuz inşallah kuzucukları en kısa zamanda. Ömerle bizim bu şekilde inatlaşmaya giden durumlarımız nadir oluyor. Oluncada sanırım ben Ömeden çok etkileniyorum. Neyseki şu anda keyfi gayet yerinde tabi burun akıntısı az devam ediyor ama onun haricinde bir problemimiz yok çok şükür.

Fethiye dedi ki...

Geçmiş olsun Melekcim.Çocukların bu masum halleri insana çok dokunuyor gerçekten.
Asumanlar'a da gelemediniz, Ömerle tanışacağımız için çok sabırsızlanmıştık:)
İnşallah başka bir gün görüşebiliriz.

meldi dedi ki...

Asumanlara gelmeyide ben çok istemiştim.Bu soğuk havalarda ve salgınlar kol gezerken otöbüslere bindirmeye korkuyorum çocuğu helede böyle hasta olacak gibiyse. Bu aralar çok evde kaldık bu yüzden :( bahar gelsin istiyorum artık...

http://bayrampasa.klimaservisi.net.tr dedi ki...

Bayramapaşa klima servisi olan firmamız bir çok markanın yetkili servisliği görevlerini yürütmektedir. Yetkili servisi olmadığımız diğer tüm klima markalarınada özenle hizmet vermekteyiz. Bayrampaşa Klima Servisi firmamız yetkili servisi olduğumuz Daikin Hitachi Midea General Ecotherma Hisense ve diğer markalara garanti dahilinde ve garanti haricinde hizmet verirken diğer tüm garantisi dolan markalara servis sunmaktadır. Yirmi beş senelik sektör tecrübesi ve bilgi birikimiyle tüm klima markalarında uzman teknik personelimiz ile hizmet veriyoruz. Bayrampaşa klima servisi uzman teknik ekipleri ile klima tamiri, klima bakımı klima montajı ve VRF klima servisi alanlarında tüm ihtiyaç ve sorunlarınızda yanınızdadır. Yüksek müşteri memnuniyetiyle çoğalan müşteri portföyümüzde müşteirmizin çıkarlarını korumak ilk önceliğimizdir. Bu amaçla arızalanan klimalarınıza özenle ve kaliteden taviz vermeden uzun yıllar kullanabilmeniz amacıyla hizmet veriyoruz. Klima satın almak veya bayrampaşa klima servisi çağırmak için bizi arayın.

Yorum Gönder

free html visitor counters
Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Baldanadam