12 Ocak 2011 Çarşamba

bir bardak su içtiğimde ikincisini içememektir...


Bu sabah blogçu annenin 11 derste ebeveynliğe hazırlık yazısını okuyunca henüz anne olmayan iş arkadaşlarımla paylaşmak istedim. Komik ama korkutucu olduğunu söylediler. Çocuk sahibi olmakla ilgili olarak verdiğim kötü izlenimi silmek için onlara dün akşam oğlulma yaşadığımız diyaloğu aktardım...

Baldantanlımla yatmadan önceki sohbetimizi yaparken konu birbirimizi kızdıran ve hoşumuza giden şeylere geldi. Benim Ömeri kızdırıdığım noktalar şöyleymiş(kendi cümleleriyle yazıyorum)

Hımmm………… düşüneyimmm………………meselaaa…………Uyumamaktır (yani kendisini istemediği halde zorla uyumasını istemem)
Başkavarmı?
Hımmmmmm……bir bardak su içtiğimde ikincisini içememektir (yatmadan önce uyumamak için sürekli bişeyler istiyor da su üstüne su sonra gece vaktinde çişe kaldıramazsam şorr:)

Başka düşündü düşündü bulamadı. Sonra bana beni kızdırmayan şeyleri sordu. Bende baya saydım. Birlikte oyun oynamak, pijamalarını kendin giymen, yere bişey döktüğünde geri toplaman(aslında her zaman yapmıyor, pekişsin diye sürekli yaptığını söylüyorum ) vs.vs. sonra kendisi hatırlattı temizlik diye (çoğuğa evi temizletiyorum da he he he)

Bende evet dedim seninle birlikte temizlik yapmak çok hoşuma gidiyor hem evin işleri de hallomuş oluyor dedim. Bu arada o yatağında yatıyor bende çekyatta ışıkta kapalı. Ben temizlikle ilgili sevdiğim şeyleri sıralarken hiç konuşmadan kalktı yatağından geldi yanıma sıkıca sarıldı bir de öptü. Sonra yerine geri gidip yattı yine.

Yani diyeceğim oki ordaki maddeleri yaşamaya değiyor hemde fazlasıyla :)

Not: Cifle fayansları temizliyor nihohahaha

6 yorum:

ZeyNes dedi ki...

Çocuk işçi çalıştıran varrrrrrr:)Şaka bir yana, oğluna talibim Melekcim:P

mihli dedi ki...

nihohaaaa... :))) allahta sizi güldüsün:))

meldi dedi ki...

Senin boncuk gözlü zeynebinden güzel gelin mi bulucam Neslihancım verdim gitti :))

Hepimizi güldürsün inş. Mihlivercim.

annesiningülü dedi ki...

bizede gelsin bizide ciflesin :)
herşeye değer tabi canım, değmezmi :D

meldi dedi ki...

Göndereyim Baharcım, vileda işindede iyidir.

Hisense Klima Servis dedi ki...

Hisense klima servisi hizmetlerini İstanbul’un tüm ilçelerinde yürüten firmamız VRF klima satış bakım, montaj ve onarım hizmetleri, Split klimalara bakım onarım ve montaj hizmetleri sunmaktadır. Profesyonel ve yetkili servis güvencesi ile hizmet almak için bizi tercih edin. Uzman ve eğitimli olan teknik personellerimiz ile tüm ihtiyaç ve sorunlarınıza anında çözümler üretiyor ve %100 müşteri memnuniyeti hedefiyle hizmet veriyoruz. Klima arızalarında uzun süre ömürlü bir kullanım süresi sunmak için uzman tekniklerimizle hizmet vermekte ve kaliteli ve orijinal yedek parçalar ile onarım yapıyoruz. Kullanılan yedek parçalara 1 yıl garanti vererek klimalarınızı güvence altına alıyoruz.

Yorum Gönder

free html visitor counters
Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Baldanadam