4 Ocak 2011 Salı

Deneme bir iki

İki hafta oldu neredeyse sanırım yazmayalı. Herkes gibi benimde işte yoğunluğum arttı yıl sonu sebebiyle. İşte fırsat bulamayınca yazıların arası iyice açıldı tabi. Bu arada herkese yeni yılda önce sağlık sonra huzur diliyorum.

Geçen süre zarfında pek bir değişiklik olmadı bizde. Havalar soğuk gidince pek bir yerlerede çıkamıyoruz. Zaten küçük adam evden dışarı çıkmayı hiç istemiyor. Varsa yoksa evde hepberaber oyun oynayalım. Eskiden masa başında bişeyler yapmayı çok severdi. Bu aralar onada hevesi azaldı çok nadir masa başına geçiyor. Bizde ona uyuyoruz. Rol yaptığımız oyunlar, spor, birlikte yemek ve temizlik yapmak ve tabiki kitaplar en çok vaktimizi geçirdiğimiz şeyler. Akşamları birlikte spor yapmaya başladık. Minik spor hocamız bize çok komik hareketler yaptırıyor ama çok disiplinli olduğu için ses çıkaramıyoruz :)

Bir de meraklı miniğin ek olarak verdiği oyunlara artık ilgi gösteriyor. Bir çok oyun ve oyuncağın üç yaş üstü olmasında bir hikmet varmış demekki. Geçen ayın bisiklet tamircisi oyunu ve bu ayın kardanadam girdiyme oyununu çok sevdi. Sırasını bekliyor ve kazanmak için uğraşıyor. Dün akşam hile yapmayı bile keşfetti. Kardanadamının tamamlanması için zardan şapka çıkması gerekiyordu. Zarı fırlatması gerekirken yavaşça şapkayı çevirdi :) Tabi zar tutmasına göz yummadık :))


Herzamanki gibi kalabalık yetişkin gurubunun içide ve tüm ilgi onun üzerinde.Geçen gün ben anneannesiyle konuşurken onunla oynayamadığım için. Yeter artık konuşmayın daralıyorum diye bize çıkıştı. Bu durumdan hoşnut değilim ama elimden bişey gelmiyor. İlk çocukların şansımı dır sanssızlığımıdır bilmiyorum


Ve bu kolye tamamlandı. Bunu bir bayana hediye edebilirsin dediğimde bana hediye edeceğini düşünmüştüm ama kolye Ceyda'ya gidiyor :)


Kesme yapıştırması tamamen kendine ait tatlı bir kolaj.

3 yorum:

nurdan dedi ki...

Melekcim çok özledik valla buradan sesini duymk bile güzel geldi canım.Kolyeyi ceydaya yapmasıda mest etti doğrusu.sabırsızlıkla bekliyorum.Çooook tatlı bu kuzular çok...(kolye olmasada olur ama ömersiz bir doğum günü çok tatsız olur! "inşallah birlikte olabiliriz")

meldi dedi ki...

İnşallah canım bir aksilik olmazsa geleceğiz. Ömerle birlikte parti şapkası bile hazırladık bir Ceydaya bir kendine :D

Beylikdüzü Midea Klima Servis dedi ki...

Beylikdüzü Midea Klima Servisi profesyonel satış ve ssatış sonrası hizmetler sunar. Tüm personelimizi firmamızın uzun yıllar sektördeki edindiği tecrübe, bilgi ile günümüzün teknolojisini harmanlayarak ve özel eğitimler verilerek yetiştirilmektedir. Beylikdüzü Midea klima yetkili servisi uzman teknisyenleri ile tamir, satış, montaj, bakım ve onarım alanlarında tüm isteklerinize çözümler getiriyoruz. Yetkili servis güvencesiyle hizmet almak, midea klimanızı güvenilir teknikerlere teslim etmek için bizi arayın.
Beylikdüzü midea klima servisi olarak yaptığımız tüm iş ve işlemlerde yüksek müşteri memnuniyetini hedefleyerek ve müşterilerimizin klimalarını uzunca yıllar kullanmasını sağlamak amacıyla uzman olan personelimizle özenle çalışıyoruz.

Firmamız Beylikdüzü Midea Klima Servisi hizmetlerinin yanında tüm İstanbul’a hizmet sunmaktadır. Güzel şehrimiz İstanbul’un neresinde olursanız olun bizi arayarak yetkili servis çağırabilirsiniz. Beylikdüzü Midea servisi güvencesiyle kaliteli ve güvenilir hizmet almak, tüm klimalarınızın tamirini uzman teknisyenler tarafından yaptırmak için bizi aramalısınız.

Midea Yetkili servis olmanın getirdiği bilinç ve sorumluluklarla çalışmakta ve midea kalitesinden asla taviz vermemekteyiz. Tüm işlemlerimizde müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak ve arızalarda kalıcı tamirler yaparak müşteri çıkarlarını korumak ilk hedefimizdir. Müşteri portföyümüzü iş ve işçilik kalitemizden memnun olan müşteri tavsiyeleriyle artırmakta olan firmamız profesyonel teknisyenleri ile Esenler Midea servisi hizmetleri vermektedir.

Yorum Gönder

free html visitor counters
Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Baldanadam