31 Ocak 2011 Pazartesi

Kış günleri

Baharı iple çekiyoruz artık. Buz gibi soğuk hava, kol gezen salgın hastalıklar... Şimdilik evimizde hayallerimizle avunuyoruz. Ömerin hayallerinden biri Silivriye gidip dedesinin alacağı tahta ve çivilerle oynamak. Benim hayallerimden biriyse bir ağaç dikme etkinliğine katılmak. Neyseki hayallerimiz çok uçuk değil. Allah sağlık verirse hepsini gerçekleştiririz umarım.

Ömerin burnu akığı ve öksürdüğü için bu haftada bir yere çıkamadık ve geçen yazın fotoraflarına bakıp avunduk. Bu arada ömer bu seferki hastalığıda ilaçsız savuşturmak üzere maşallah. Cuma gecesi hafif ateşi de çıkmasına rağmen hiç ilaç vermedim. Ateşi düşene kadar üstünü soyup başında bekledim. Tabi genel durumu iyiydi yoksa ateş düşürücü vermeden beklemeye cesaret edemezdim. İştahında bir sorun olmadı, neşesinde de çok şükür. Tek problem eve tıkılıp kalmak oldu. Hayalimizde çok yerlere gidip geldik çok işler bitirdik gerçi :) Kah salona çiçek bahçesi yaptık, kah mahallemize bir oyun evi inşaa ettik. Dün akşam Pandasına okaliptüs yaprağı almak için babasıyla Çine gidiverdiler mesela tabi uçakla :)

Hiç oyuncağı olmadan günlerce idare edebilir durumda şu anda :) Yanında hayali oyununa ortak olacak birini bulsun yeter. En güzel benle oynuyor ama duygusal frekansını yakalabilen başka biri de olursa hemen uyum sağlıyor. Hiçbir konuda baskıyı kabullenmiyor, sadece ikna ile yönlendirilebiliyor. Mesela kimse o istemeden onu öpemez. Hemen karşı koyar. Bana benzemiyor bu konuda ben aşırı uyumluyum ama onun bu huyunu çok seviyorum. İnandığı şeyi savunsun ama iletişime, iknaya da açık olsun istiyorum.

Havalarla başlayıp kişilik tahliliyle devam eden bu yazıyı bitirsem iyi olur yoksa sonunu getiremeyeceğim. Bu aralar işte biraz yoğunum o yüzden sık sık bloğu güncelleyemiyorum ve takip ettiklerimide okuyamıyorum. İşlerin hafifleşmesini ve blog alemine en azından takip olarak geri dönebilmeyi umuyorum. Herkese sevgiler...

4 yorum:

ZeyNes dedi ki...

Çok geçmiş olsun Melek...bloglarda,çevremde bütün kuzular hasta.Şu kış geçse,bitse artık gerçekten.

xxx dedi ki...

geçmiş olsun...
alya'da bir süredir hayali oyunlarla oynuyor sürekli. oyuncaklarına dokunmuyor, bazılarını skladım haberi yok. biz en çok safariye çıkıyoruz .. dürbünle etrafı keşfediyoruz.. otobüsçülük ve çöpçülükte var hayali oyunlar arasında.. herşey dönemsel.. sevgiler..

meldi dedi ki...

Bende gün sayıyorum Neslihancım.

Haklısın Esracım dönemsel bu durum ben çoktamemnunum bu dönemi sevdim :D

Midea Klima Servis dedi ki...

Midea Klima Servisi firmamız yetkili servis olarak İstanbul'da profesyonel teknik hizmetler ve klima satışı yapmaktadır.
Yetkili Midea Klima servis güvencesi ile tamir bakım veya montaj taleplerinize hızlı bir şekilde çözüm sunuyoruz. Firmamız alanında uzman teknik personeliyle %100 müşteri memnuniyeti hedefi ve uygun fiyatlarıyla hizmet sağlıyor. Midea klima servisi olarak istanbul avrupa yakası ve asya yakasında her semte hizmet sunmaktayız. Uzun yılları sektörde geçirerek edindiğimiz tecrübe ve bi,lgi birikimyle klimalarınızın daha uzun süre çalışması, %100 memnuniyetiniz için uğraşıyoruz. Midea klima servis ve satış hizmeti almak için bizi arayın.

Yorum Gönder

free html visitor counters
Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Baldanadam