8 Şubat 2011 Salı

Uyku sorunsalında son durum

Bir haftalık denememizin sonunda akşam uyku saatini ortalama dokuza çekebildik. Sabahları istisnasız sekizde uyanıyor. 3 yaş cocuğunun ortalama uyuması gereken süresinden bir saat daha az ama belirgin bir sorun olmadı şimdilik.

Böylece aramızdaki en büyük çatışma sebebini yok etmiş olduk. Öğlen uykuya zorlanmadığı için, akşamda yorgunluktan fazla itiraz edemediği için uyku yüzünden tartışma miktarımız azaldı. Hafta sonu baldanadam sekiz buçukta uyuyunca sonradan kalan vakitte film bile seyrettik uzun bir zamandan sonra :)Bu öğlen uykusu işi onada bizede iyi geldi şimdilik. Umarım düzeni bozmadan devam edebiliriz.

7 yorum:

sule_bilge dedi ki...

oh oh,hayırlı uğurlu olsun.zaten zorla yatırıyoruz öğlen en iyisini yapmışsın.hadi maşallah

meldi dedi ki...

Sağol Şulecim. Darısı tüm uykusuz bebelerin annelerinin başına :)

elif ada dedi ki...

Sizin adınıza çok sevindim. Ne güzel çözdünüz uyku sorunsalını. Baldanadamı öpüyodruz kocaman

xxx dedi ki...

ooo harika..sevindim düzene girmiş.. bence en iyisini yaptın.kesintisiz uyuyorlar daha iyi oluyor..gözün aydın diyelim o zaman..

Aylin dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Aylin dedi ki...

Merhaba,

Mail adresinize ulaşamadığım için buradan yazıyorum. Bir sosyal sorumluluk projesiyle ilgili görüşmek istiyorum sizinle. aylins@sesliharfler.net adresinden benimle iletişime geçmenizi rica ediyorum.

Sevgiler,

http://www.daikininverterklima.com dedi ki...

Daikin Klima japon teknoloji devi olan iklimlendirme cihazları üreticisidir. Daikin “doğru hava uzmanı “ sloganıyla ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte ve ürettiği klimaların kalitesi ile marka ve slogana yakışır şekilde ısıtma ve soğutma sağlamaktadır. Daikin klimalar doğa dostu soğutucu akışkan gazları geliştirmiş ve bu geliştirdiği çevreci gazları hiçbir lisans ücreti almadan dünya genelindeki üreticilerin kullanımına sınırsız süreyle üretimine müsaade etmiştir. Bu sayede doğa dostu klimaların tüm dünyaya yayılmasını hedefleyerek sosyal sorumluluğunu yerine getirmektedir. Firmamız daikin klima servisi olarak hizmet sunmaktadır. Yetkili servis güvencesi ile hizmet alarak klimanızın kalitesini korumak için bizi arayın. Daikin klima satışından bakımına montajından tamirine her alanda hizmet vermekteyiz. Daikin VRV klima servisinde uzman personelimiz ile tüm ihtiyaç ve sorunlarınıza çözüm üretmekteyiz. Bizimle irtibata geçerek Daikin klima uzmanı çağırabilirsiniz.

Yorum Gönder

free html visitor counters
Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Baldanadam