28 Mart 2011 Pazartesi

Yeniden Merhaba, yeni bir merhaba

Biraz vakitsizlik biraz isteksizlik sebebi ile bloğa girişlerimin azaldığı günlerde bir de üstüne blogere yasak gelince iyice girip bakmaz olmuştum. Şimdiye kadarki yazılarıma ulaşamama düşüncesi ile wordpress'e aktarım yapmış olsamda oradan yazılar devam etmek hiç içime sinmedi.

Bu arada hayatımızda pek çok yenilik oldu. Birinci ve en önemli değişimi bloğun sağ üst köşesinde baldanadamın yaş belirtecinin altında görebilirsiniz :)
Buna bağlı olarak yeniden işten ayrılıyorum. Kardeşi gelmeden oğluşumla başbaşa bir yaz geçirebilmek için doğum iznini beklemeden işten çıkmaya karar verdim. Zaten 2. çoçuktan sonra işe geri dönmeyi düşünmüyordum. Allah nasib ederse 2 ay sonra
işten ayrılıp jubilemi yapacağım ve yoluma çoluk çocuğa karışmış ev hanımı bir anne olarak devam edeceğim. Bir daha ne zaman iş hayatına dönerim yada dönmek istermiyim Allah bilir artık. Üçüncü ve son değişimde taşınmamız olacak. Uzun zamandır hayal ettiğimiz ve araştırdığımız site içinde, çoçuk yetiştirmeye elverişli eve sonunda kavuşutuk. Taşınmanın çoçuklar için büyük bir değişim olduğunu bildiğimden uzun zamandır kuzumu bu fikre alıştırmaya çalışıyorum. İlk başlarda pek kabullenememişti hemen tepki veriyordu. Taşınmayalım ben bu evimizi çok seviyorum diyordu. Yeni eve tekerlek takıp mahallemize getirelim diye önerilerde bulunuyordu. Şimdilerde tepkileri azaldı ne zaman taşınacağız diye sormaya başladı. Gideceğimiz yer tam çoçuklara göre olduğu için ve bende artık hep yanında olacağım için alışmakta çok zorluk çekmemesini umuyorum. Zira taşınmamamızdan yaklaşık 5 ay sonra da kardeşi teşrif edecek inşallah. Bu süreyi çok iyi değerlendirmem gerekecek.

Hayatım birden bire 180 derece değişiverdi. Yeni bir ev, yeni bir hayat tarzı ve nasipse yeni bir kuzu beni bekliyor. Heyecanlıyım...

14 yorum:

xxx dedi ki...

canım gözün aydın bebek geliyormuş.. allah sağlıkla kucağına alamyı nasip etsin.. işten ayrılma ve taşınma konusu da hayırlı olsun..site yaşamı çocuklar için iyi oluyor. güvenli olduğu için daha özgür oluyorlar rahat rahat bisiklete biniyorlar.. kendine iyi bak sevgiler

annesiningülü dedi ki...

aaa çok sevindim sizin adınıza :D hayılısı olsun herşey :))

meldi dedi ki...

Teşekkürler Esracım.

Teşekkürler Bahar sağolun :)

sule_bilge dedi ki...

melekcim çok sevindim

Mlke_Btkn dedi ki...

amanınnn...
bende nerelerdesiniz diye sormak için gelmiştim bloga, bir de ne göreyim..şaşırdım kaldım..niyeyse :P
olamayack birşeymiş gibi :))

çok sevindim çok...kendime olmuş kadar inan ;)

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, çok güzel..
taşınma konusunda çok haklsın, bizde yaşadık ama sağlık olsun daha büüyük olsalar daha da zorlaşırdı eminim..
çok öpüyorum sizi, habersiz bırakma
kendinize dikkat edin lütfen...

meldi dedi ki...

Sulecim baya zamandır bloga yorum yazamıyordum. Bende umudumu kesmiştim . Açmıyorum bile nerdeyse blogu. Ne heves bıraktılar ne heyecan.

meldi dedi ki...

Melikecim sağolasın:)) Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

mihli dedi ki...

hayırlı olsun melekçim.. cok sevindim... benim kuzuyla seninki arasında yaş farkı olmayacak bu sefer.. e azcık ele avuca gelince inşaalllah bir istanbul buluşması yaparız inşaallah coluk combalak...

meldi dedi ki...

Filizcim Sağolasın. Allah pişmanlık vermesin inşallah. Bende 3 prensesi opüyorum bal yanaklardan.

meldi dedi ki...

Evet Mihlivercim 2. lerde zamanlamamız tuttu sayılır . Rabbim sağlıkla doğmalarını nasib eder inş. İstanbula gelirseniz muhakkak haberim olsun lütfen 1 numaralarda artık rahatlıkla birbirleriyle oynıyacak kıvamdalar bence :)

elif dedi ki...

2. bebişiniz hayırlı olsun, sağlıkla sıhhatle kucağınıza da alırsınız inş..

meldi dedi ki...

Teşekkür ederim Elif

General Klima dedi ki...

General Klima servisi olan firmamız, General klima satışı, bakımı, tamiri ve montajında uzman teknik personeli ile hizmetler sunar. Profesyonel teknikerlerimiz ile yetkili servisi olduğumuz General Klima kalitesinden taviz vermeden uygun fiyatlara hizmetler sunmaktayız. Sektörde geçirdiğimiz uzun yılların verdiği bilgi ve tecrübesiyle Dünyanın iklimlendirme markası General'in uzmanlığını birlşetirmekte ve %100 kullanıcı memnuniyeti sağlayarak profesyonel servis sunmaktayız. General'in sessizliğe ile ön plana çıkan klimalarını satın almak veya arıza, bkaım veya montajını sağlamak için servis çağırmak istiyorsanız bizi aramalısınız. İstanbul'da bulunan firmamız Japon General‘in uzmanlığı ile servis hizmeti ve General klima satışı konusunda her zaman yanınızda yer almaktadır.

Daikin Klima dedi ki...

Daikin Klima japon teknoloji devi olan iklimlendirme cihazları üreticisidir. Daikin “doğru hava uzmanı “ sloganıyla ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte ve ürettiği klimaların kalitesi ile marka ve slogana yakışır şekilde ısıtma ve soğutma sağlamaktadır. Daikin klimalar doğa dostu soğutucu akışkan gazları geliştirmiş ve bu geliştirdiği çevreci gazları hiçbir lisans ücreti almadan dünya genelindeki üreticilerin kullanımına sınırsız süreyle üretimine müsaade etmiştir. Bu sayede doğa dostu klimaların tüm dünyaya yayılmasını hedefleyerek sosyal sorumluluğunu yerine getirmektedir. Firmamız daikin klima servisi olarak hizmet sunmaktadır. Yetkili servis güvencesi ile hizmet alarak klimanızın kalitesini korumak için bizi arayın. Daikin klima satışından bakımına montajından tamirine her alanda hizmet vermekteyiz. Daikin VRV klima servisinde uzman personelimiz ile tüm ihtiyaç ve sorunlarınıza çözüm üretmekteyiz. Bizimle irtibata geçerek Daikin klima uzmanı çağırabilirsiniz.

Yorum Gönder

free html visitor counters
Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Baldanadam