6 Mayıs 2011 Cuma

Bugünden not

Biraz önce oğluşla beraber öğlen uykusuna yatmıştık. Sohbet ede ede uyumak benim en büyük keyfim(Tabi benim amacım o uyuduktan sonra kalkmak olsada çoğu zaman başaramıyorum :) Kafalarımız yan yana yatarken yakın zamanda bu durumu gerçekleştirmenin bayağı zor olacağı kafama dank etti. Ağzımdan bebek gelince vik vik ağlayıp ikide bir uyanacak napıcaz dedim daha çok kendi kenime. Benim şeker abim merak etme anne ben onu uyuturum sonra birlikte kalkar evin işlerini yaparız diye beni teselli etti. Benim canım oğlum seni alıp tekrar içime soksam sarsam sarmalasam hiç bırakmasam... Ne olur bu kadar çabuk büyüme. Seni çokkk seviyorum.

4 yorum:

elif ada dedi ki...

Canım benim ya. Bunlar hiç büyümeseler, hep böyle kalsalar. Öp onu benim için

meldi dedi ki...

Optüm kocaman balyanaktan ;)

annesiningülü dedi ki...

ne mutlu sana böyle olgun bir baldan adamın var :)

Avcılar Midea Klima Servisi dedi ki...

Avcılar Midea klima servisi olarak profesyonel yetkili servis personeliyle merkezi VRF ve split klima bakım onarımı ve motnajı hizmetlerini veriyoruz.
Klimalar genel olarak arızalanmasının sebepleri arasında parçaların şehir şebekesinden kaynaklanan yüksek gerilime maruz kalması, yedek parçanın dış etkene maruz kalmaksızın ömrünü tamamlamış olması ilk sıradadır. Bunların haricinde özensiz bir şekilde ve uygun olmayan malzemeler kullanılarak montajının yapılmış olması ve genel bakımları yapılmadığı için ısıyı yeterli seviyede deşarj edememesinden dolayı çeşitli arızalara neden olması olarak sıralayabiliriz. Avcılar Midea klima servisi uzmanlığıyla çalışan firmamızdan tüm sorunlarınızda destek alabilirsiniz.
Avcılar midea klima servisi olarak sunduğumuz profesyonel hizmetler kapsamında müşteri memnuniyeti en önde gelmektedir. Müşteri memnuniyeti sağlayrak protföyümüzü artırmak ve müşteri tavsiyeleriyle yeni müşteriler edinebilmek için özenle hizmet veriyoruz. yetkili servis güvencesiyle hizmet almak için Avcılar Midea servisi olan firmamızı arayınız.

Yorum Gönder

free html visitor counters
Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Baldanadam