2 Ekim 2012 Salı

Hello world

Baldanadam okuldan döndüğünde "ben terzi oldum elbise dikiyorumm" şeklinde bir şarkı söylemektedir. Annesi o zaman bana da bir elbise dik der ve hayalindeki elbiseyi anlatır. "Siyah uzun üzerinde şöyle parlak taşlar olan, vs" Baldanadam yanlarında kılıçlık ve silahlık yaparım diye ekler. Annenin yüzünden pek onaylamadığını anlayınca "neyse işin işin olmadığı zaman sen onları cep olarak kullanırsın" diyerek anneyi ikna eder...

8 yorum:

annesiningülü dedi ki...

işini bilen çocuklar bizimkiler :D

meldi dedi ki...

Çookk :)

Unknown dedi ki...

Merhaba, adım Lori Dante, güvenilir kredi şirketi oldukları için kredi başvurunuz için Bay Dierk Conrad'la iletişime geçmek için mali yardıma (kredilendirme) ihtiyacınız olan herkesi tavsiye etmek için buradayım.

* 3% faizli kredi oranı sunuyorlar.
* Nakitsiz girişimci için sigorta.
* Para için garanti.

Intel Finance Firması, iyi kredi notu ile, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar. Ailem için yeni bir ev almak için 130.000 doların üzerinde krediye ihtiyacım vardı, Bay Dierk Conrad'ın borç için çalıştığı şirketle temasa geçtim ve stres içermeyen bir kredi olduğu için kredimi başarılı bir şekilde alıyorum.

Bay Dierk Conrad ile kredi için lütfen iletişime geçin! E-posta: intelfinancefirm@gmail.com

Teşekkürler
Lori Dante

Unknown dedi ki...

Merhaba!!!

Mali yardıma mı ihtiyacınız var?

* $1000 - $10,000,000 aralığında
* 3% faiz oranı
* Uygun fiyatlı kredi geri ödeme planları

Her türlü krediyi şu adresten e-postayla almak için lütfen bizimle iletişime geçin: universalfunds1@hotmail.com
Hücre numarası: +1 (914) 517-3229

İçtenlikle
Selamlar.

Hitachi Klima Yetkili Servisi dedi ki...

Hitachi klima servisi olan firmamız istanbul il genelinde garanti dahilinde ve garanti süresi dolan tüm klimalarınıza bakım onarım ve montaj hizmeti sağlamaktadır.

Adsız dedi ki...

Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

Jupiter dedi ki...

Bu genel halk için bir duyuru, ilgileniyoruz Böbrekleri satın almak ve farklı böbrek bağışçılarıyla birlikte çalışabilmek Hastalarımız, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. hastamıza böbrek bağışında bulunup bulunmadığınızı onaylayabiliriz ve her bağışçıyı büyük ödüller bekliyor. E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com veya whatsapp konusunda bizimle iletişime geçin: +1(515)293-5520

Adsız dedi ki...

Bu Mayo Clinic'ten genel bir mesajdır ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, eğer bir böbrek satmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
mayocareclinic@gmail.com
Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garanti edilir.
Daha fazla bilgi için lütfen bize bir e-posta mesajı gönderin.

Yorum Gönder

free html visitor counters
Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Baldanadam