29 Eylül 2010 Çarşamba

Şimşek mcqueen


Herşey yazlıktayken dayısının televizyonda izlediği çizgi sinamayı görünce başladı. Aslında filmin sonuna gelmişti ama konuşan bir arabanın olduğu çizgi film hemen ilgisini çekti. O günden beridir şimşek mcquenn izleyelim diye tutturuyordu. Şiddet içermeyen sevimli bir karakter olması ve çizgi filmin konusu dosluk olduğu için tamam diye söz vermiştim. Maraşa gitmeden önceki hafta baştan sona kadar izledik ailecek ve o günden beridir ben şimşek mcqueenim diye dolaşıyor evde Ömercim.

Kendisine ömer diye hitap ettiğimizde çoğu zaman bizi ben şimşek mcqueenim diye düzeltiyor. Bu tip şeylerin yakında başımıza geleceğini tahmin ediyordum aslında. Şimşek mcqueen gibi zararsız, sevimli bir hayali karakterle kendini özdeşleştirdiği için sevinmeliyim sanırım. Tek sorunumuz çocuklara satılmak için hazırlanmış ve benim almayı uygun görmediğim ürünlerin üzerindeki şimşek mcqueen resimleri. Neyseki Şimşek Mcqueen eski popularitesini yitirmiş bir çizgi karakter. O minik kırmızı arabayı etrafta eskisi kadar çok görmüyorum ama yinede hazırlıksız yakalandığım için bir kere kakaolu süt almak zorunda kaldım. O küçücük kutunun üzerindeki minicik resmi nasıl gördü anlamadım ama gözünde çok büyütmemek için o anda aldım.

2 yorum:

Berna dedi ki...

Algıda seçicilik canım bunun açıklaması :) bende bu tarz ürünlerden hoslanmıyorum ve genellikle almıyorum. bizde henuz bu tarz egilimler yok ama omerin su ben10 pokemon benzeri sacmalıklardan birini kendine model almaması sevindirici. en azından zararsız ve siddete basvurmayan sevimli bir araba oluvermis omercik.

meldi dedi ki...

Hayali karakter yerine geçme potansiyelimizin bu kadar yüksek olduğunu farketmemişim. O tür cizgi filmleri zaten seyrettirmiyordum bundan sonra gözüm daha da açık oalcak :)

Yorum Gönder

free html visitor counters
Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Baldanadam