8 Temmuz 2009 Çarşamba

Cankurtaran, İstiklal, düğün, alışveriş

Haftasonumuzdan bahsetmeden olmaz değilmi.Bir önceki ateşli haftasonumuzdan sonra bu hafta sakin bir programımız vardı. Hem cumartesi hem pazar günü sadece akşama doğru çıktık. Cumartesi öğleden sonra eşimin fen lisesinden arkadaşının düğününe gittik. Düğün Cankurtaranda olduğu için Eminönünden gidelim hemde kuzumun biten hurma stoğunu takviye edelim dedik. Eminönünden sultanahmete çıktık, fazla vakit kalmadığından çok gezemedik ama kuzucum ilk kulahta dondurma deneyimini yaşamış oldu.
Düğün mekanı çok hoş düzenlenmişti özellikle mum delisi baldanadam için. Nikah kıyılan platformda baldanadamın uğrak yeri oldu yerlere saçılan yıldız ve aydede formatındaki parlak pulları topladı durdu. Hiç oturmadığı için eşimle dönüşümlü olarak peşinde dolandık. bu arada üzerime su ve meyve suyu da döktü. Neyseki hava sıcaktı ve akşam olmuştu :)






Pazar akşamı da alışveriş için şişli taksim hattındaydık. İstiklalin ortasında kavanozdan etli pilav yiyen benim oğluşumdu! Alışveriş yaparken raflardaki kutuları yere seren de oydu. Bütun askıları sağa sola çekiştiren ve ayakkabıları tek tek kaldırıp yerine koyanda...Zorlu ama eğlenceli bir alışveriş sonunda oğluşa mayo ve plaj için terlik aldık.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

free html visitor counters
Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Baldanadam