26 Ağustos 2009 Çarşamba

İlk Ödülüm

Sevgili blog arkadaşım BaharveŞekerKızısıYağmur bana Creative Blogger ödülünü vermiş. Blog dünyasında aldığım ilk ödül olduğu için çok heyecanlandım. Buradan kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Tabiki sadece teşekkürle bitmiyor ödül alınca yapılacaklar listeside birlikte geliyormuş. Görevlerim kısaca şöyle;

1. Ödülün logosunu bloguna eklemek.
2. Ödülü aldığın kişinin linkini, ödülle ilgili yazına yazmak.
3. Hakkındaki 7 ilginç şeyi listelemek.
4. Sevdiğin 7 blogu listelemek.
5. Ödülü göndereceğin bloglara mesaj bırakmak

İlk ikisi kolay, halihazırda yapmış bulundum zaten. Gelgelelim kendinle ilgili ilginç şeyleri listeleme olayına. Kendimle ilgili bişeyler anlatmak bana hep zor geldiği için bu yazıyı geçiktirip durduğumu farkettim. Bu da ilginç şeylerden sayılırmı bilmiyorum. Aslında bu listeyi yakınlarımdaki insanlar oluştursa daha objektif olur gibi...

1. Bir kitap ilgimi çekerse hiç kafamı kaldırmadan o kitabı bitiririm(bu baldanadamdan önceydi tabi)bu şekilde kalın kitapları(300-400 sayfa) 1 günde okuduğum olmuştur.

2.Otobüslerde huysuzluk yapan çoçukları genelde sakinleştirmeyi başarırım malesef bu kendi oğluşum için geçerli değil.

3.Tipik türk kadını modelinin tersine ev işlerinin beklemesi beni rahatsız etmez. (Çamaşırlar çek-as da günlerce bekleyebilir, ütüyü toplu şekilde asla yapmam zaten)

4. Evde olduğum ve kafamı meşgul etmeyecek bir işle uğraşmadığım her an şarkı söylüyorum sanırım.

5. Güzel resim yapardım(Uzun süredir tekrar denemek için vaktim olmuyor) İlerde içinde şövale ve boyaların bulunduğu minik bir atölyemin olmasını hayal ediyorum.

6.Uzun zamandır bir terzilik kursuna gitmek istiyorum. Kendi tasarladığım ve diktiğim kıyafetleri giyebilmek için. Tek sorun zamanımın olmaması ve iğne ile ipliği sadece şekillerini bilebilecek kadar tanıyor olmam. Yinede umudum var.

7.Çoçukken eşyaların da ruhu olduğunu ve bazı hareketlerin onları üzüp kırabileceğini düşünürdüm. Hayvanlar için akıttığım gözyaşlarını zaten saymıyorum o durum hala geçerli.

Evett biraz kafa yorduk ama sanırım ilginç şeyler listesi tamamlandı. Şimdi sıra ödül verilecek bloglara. Bunları bulmak yukarıdaki listeden daha zor olacak galiba blog dünyasi gerçekten çok renkli. Hepsine sevgilerimi yolluyorum.

1. PratikAnne
2. SanaDair
3. GüCuBe
4. BalKüpü
5. MutluÇocuklar
6. BlogcuAnne
7. Anneİşte

1 yorum:

Sababoy dedi ki...

Morning started white, today in red gnostic of your lantern flame. A bird sung starting of spring and I was freshened from Hafez poem in the morning ...

Yorum Gönder

free html visitor counters
Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Baldanadam