22 Şubat 2009 Pazar

Haftasonumuz



Bu hafta sonu baldanadamla yeni bir etkinlik yapmadık. Bilindik oyunlarımızın tekrarı oldu. Bu rahatlığın sebebi her 2 gunde attaa gitmiş olmamız tabi. Cumartesi günü hem alışverişe hem dayımıza, pazar günü de yeni evli arkadaşlarımızın evine hayırlı olsuna gittik. Dayısının evi bilindik bir ev onun için uzun ama süredir gitmemiştik. Baldanadam her tarafı keşfetti yeniden. Dayısının maket arabalarıyla oynadı. Çekmeceleri karıştırdı. Dayısıyla beraber kitaplıktaki mimarlık dergilerini indirip tekrar yerine koydular. Velhasıl neşeliydi keyifliydi yine herkesin gözbebeğiydi...

Pazar günü ilk defa gideceği bir ev olacağından tepkisini merak ediyordum. Daha önceki bu tür deneyimlerimizde ilk başlarda huysuzluk yaptığı oluyordu ama bu sefer maşallah çok keyifliydi ziyaretimiz. Keşfedecek yeni yerler bulmanın sevinciyle neşe saçtı. Tabi bir sürü yaramazlıkta yaptı. Hem baldanadamın hem evin güvenliği! için sürekli peşindeydim. Yeni ev,tüm eşyalar açık renk, mobilyalar ise venge rengi!!! yani herşey leke ve kir göstermek üzere düzenlenmiş. Laf aramızda bizim evimizde aynı formatta ve şu anda halimiz içler acısı :) Baldanadamın ellerini bu temiz yüzeylerden korumak için ne kadar çaba sarfetsemde lezzetli ikramlara ben kendim yicem havasıyla daldırılan eller halı ve koltuklara itina ile sürüldü yinede. Merak etmeyin zaiyat yok, ortam süper anne tarafından temizlendi ama yeni evli çiftimiz çoçuk planlarını yeniden gözden geçirdiler sanırım.
Baldanadam bu evde bağlama ile de tanıştı. Tellerinden ses çıkarmak çok heyecanlandırdı onu sonra maharetli ellerden dinlediği mini konser bittiğinde attığı çığlıkla konserden de çok hoşlandığını anlamış olduk. Bir ara sessizlik oldu. Baldanadamın babasının yanına gitmiş olduğunu düşünsemde bir bakayım dedim. Bir de ne göreyim bizimki yatak odasına gitmiş çekmeceleri boşaltmakla meşgul :o yaramazlık yaptığının da farkında tarafımızdan basılınca hemen şirin bir sırıtışla işi kurtarmaya çalıştı ama yemedik tabi.

Gitme vaktine doğru evde bir alarm sesi duyuldu. Ses kimseye tanıdık gelmedi önce. Mutfaktan geldiini anladığımızda baldanadamın kaşla gözarasında fırının alarmını kurmuş olduğunu anladık :o Maceralı günün sonunda evde kalıcı bir hasr bırakmadan ayrılabildik şükür. Arabaya biner binmez baldanadam tüm masumluğuyla uykuya daldı ve uykusuna evde yatağında devam etti.

Minik baldanamımın içinde bir karıştırma canavavı var.Üstelik herşeyi ben yapıcam havasına da çok erken girdi sıpam, terrible two halini düşünek istemiyorum !!!
Allah yardımcımız olsun. Amin!

Dayisiyla bir resmini koyiyim dedim ama baya gerilere gittik. Yakın zaman resimleri evdeki bilgisayarda kalmış. Neyse bu da güzel bir poz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

free html visitor counters
Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Baldanadam