29 Nisan 2009 Çarşamba

Boyıyalım abi...



Bizim evde ayakkabılar öyle kendinden cila içeren hazır boyalarla boyanmaz. Ortalama ayda bir defa ayakkabı fırçası, boya ve cila ortaya çıkar ve ayakkabılar şöle bir kendine gelir. (Bilgi olarak ayakkabıları hazır boyalarla boyamak derilerini çatlatır, çok sık boyamak yıpratır, bir ayakkabıyı her gün giymemek arada değiştirip dinlendirmek ömrünü uzatır)

Yine böyle bir ayakkabı boyama seansına baldanadamı da izleyici olarak davet ettik. Tabi kendisi edilgen durumlardan hoşlanmadığı için direk boyama işine el attı. Zar zor boyama işi tamamlansada artık baldanadam için yeni bir eğlence çıkmış oldu. Şimdilerde ayakkabı fırçasını ne zaman ulaşılabileceği bir yerde bulsa hemen aşağıdaki görüntü oluşuyor...

6 yorum:

musabi dedi ki...

Sen bu kadar bilgiyi nereden ögrendin.Bari kaynak gösterseydin

meldi dedi ki...

Kaynak:Uyku nesnesi :p

Güneş dedi ki...

Bizim kızda seviyor ama herşeyi hemen ağzına adığından ondan uzaklaştırıyoruz..:) Baldan adam çok tatlı nasılda kavramış fırçayı.

R. Berin Tuncel dedi ki...

baldan adamcım bizim gibi ayakkabı boyama özürlü bir eve de uğrar mısın rica etsem?ensar bera da sana diş fırçalamada yardım eder söz:)

meldi dedi ki...

Güneşcim baldanadamda oral donemi tam olarak bitiremedi. Eline birşey verince sürekli gözlemliyoruz. Biraz uğraşınca ağzına almaması gerektiğini öğreniyor.

meldi dedi ki...

Ensar bera kardeşine seve seve yardım eder baldanadam. yanlız diş fırçalama konusunda yardım almayı reddediyor bizimkisi. hatta bizim dişlerimizde o fırçalıyor :p

Yorum Gönder

free html visitor counters
Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Baldanadam