28 Haziran 2009 Pazar

Baldanadam hasta oldu


Bu hafta sonu yine hevesle plan yapmanın ne kadar boş olduğunu gördüm. Malesef ipler bizim elimizde değil. Biz geçen hafta deniz kum güneş sefası yapma hayalleri kuraduralım, cuma günü öğleden sonra ateşi çıkan baldankuzu sayesinde tüm haftasonunu evde geçirdik.

Cuma gecesi azcik ateş devam etmiş olsada çok şükür daha sonra bir daha ateşi çıkmadı ama boğazları şişmiş baldanadam keyifsizdi. Sürekli sevdiği şeyleri yapıp moralini yüksek tutmaya çalıştık. Ne yemek istiyorsa onu yedi. Çok sıkılmasın diye ara ara ufak geziler de yaptık. Neyseki bu sabah mutlu bir şekilde uyandı. Biz işe gelmek için evden çıkmadan o da anneannesiyle dedesinin arabasıyla oynamak üzere evden çıkmıştı.

Bir daha anladıkki bu minik evimizin tüm neşesi, sevinci. Onun yüzü biraz solsa bizim tüm rengimiz kaçıyor. Allah kimseye yavrucuklarinin hastalikli, kötü gününü göstermesin...

4 yorum:

annesiningülü dedi ki...

çok geçmiş olsun
iyileşmesine sevindim neyseki uzun sürmemiş

meldi dedi ki...

Çok sağol Baharcım. O hastayken kolumuz kanadımız kırıldi :( neyseki çabuk toparladı keşke hiç hasta olmasalar

mihli dedi ki...

baldancankuzuya cook geçmiş olsun. evlat boyle birsey herhalde.. sanki o hep vedeymiş, biz onsuz yokmusuz gibi.. rabbim evlatlarımızı bize bagıslasın..

meldi dedi ki...

Haklısın Mihlicim ondan önceki zamanı çoktan unuttuk.
Bazen öğlen uykusuna yatıp ev sessizleşince eskiden ne sakin bir hayatımız varmış diyoruz :)sonra fazla geçmeden uyansada sevsek diyoruz :))

Yorum Gönder

free html visitor counters
Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Baldanadam